Onze Veel Gestelde Vragen

Staat jouw vraag en/of antwoord hier niet tussen neem dan contact met ons op.

Wie en wat is ZZP Opstart? En waarom doen wij dit?

ZZP-Opstart is een platform opgericht als een MVO project (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen). Het gaat ons niet om een grote winst te behalen maar voor de startende ondernemer een goed kwalitatief hoogstaand en klant- servicegericht product te leveren.

Starten als ZZP’er of ondernemer vergt tijd en investering. Tijd hebben alle starters in het begin, maar hebben ze ook de euro’s om te investeren in al die zaken die je benodigd hebt om als een Professional van start te gaan? De meesten tegenwoordig niet!

ZZP Opstart biedt jou de mogelijkheid om zaken die jij benodigd hebt per maand te kunnen afrekenen. Waarom doen wij dit? Dit platform is opgericht door ondernemers voor ondernemers. En ook wij zijn ooit gestart met het bouwen van ons bedrijf. Wij weten wat er op je af gaat komen en weten hoe moeilijk het kan zijn om de juiste keuzes te maken. Niet alleen in “wat heb ik daadwerkelijk nodig”? Maar ook welk budget past bij mij.

ZZP Opstart heeft het antwoord en laat jou per maand datgene afrekenen wat jij nodig hebt om vandaag nog te gaan starten als ondernemer! Voor een vast bedrag en per maand kun je zelf bepalen welke zaken jíj belangrijk vindt in de startperiode van jouw ondernemerschap. Heb je hulp nodig bij je keuze of heb je vragen of andere zaken, stuur ons een email naar info@www.zzp-opstart.nl

Hoelang duurt het voordat alle producten zijn geleverd of geactiveerd?

Na ontvangst van jouw aanmelding zal de leverancier/partner altijd contact met je opnemen. Dit kan per e-mail maar vaker zullen wij jou telefonisch trachten te bereiken zodat er direct besproken kan worden wat de wensen zijn voor jouw onderneming.

 

Wat zijn de Algemene Voorwaarden?
De Algemene Voorwaarden kun je vinden door te klikken op deze link https://www.zzp-opstart.nl/algemene-voorwaarden
Hoeveel moet ik inleggen om te gaan starten?

Er zijn geen minimale bedragen dan behoudens het minimale bedrag wat per product zal gelden op onze website. Als de leverancier werkt met een automatische incasso, moet jij er voor zorgen dat er iedere maand genoeg saldo op jouw rekening staat zodat de leverancier automatisch kan incasseren. Mocht dat niet het geval zijn, zal de leverancier binnen een aantal dagen een 2e poging ondernemen.

Is er een minimale afname van producten?

Nee, er is geen verplichte minimale afname. Je kunt geheel naar eigen keus één of meerdere producten kiezen. Wil je meer informatie kun je ons altijd een e-mail sturen naar info@www.zzp-opstart.nl met jouw vraag!

Wat is de minimale contractsduur? Is er ook een maximale duur?

De minimale contractduur is altijd 12 maanden, ingaande op de 1e dag van jouw ontvangen betaling. Na afloop van 12 maanden ben je geheel vrij en zonder verplichting. Tenzij je met de leverancier een andere looptijd bent overeengekomen, zoals een auto lease met termijnen van 36, 48 or 60 maanden.

Prijzen zijn exclusief Btw. Alle bedragen worden in maandelijkse termijn(en) per factuur of automatisch geïncasseerd. Contractduur is altijd minimaal 1 jaar (behalve Auto Leasedaarna per maand opzegbaar.  Kijk hier voor onze Algemene Voorwaarden.

Hoe reken ik af en krijg ik een factuur?

Wij sturen je iedere maand een factuur met een overzicht van de geleverde diensten. Prijzen zijn exclusief Btw. Alle bedragen worden in maandelijkse termijn(en) per factuur in rekening gebracht of automatisch geïncasseerd. Contractduur is altijd minimaal 1 jaar (behalve Auto Leasedaarna per maand opzegbaar.  Kijk hier voor onze Algemene Voorwaarden.

Kan ik bij jullie ook advertenties plaatsen?

Ja dat kan! Neem contact met ons op via info@www.zzp-opstart.nl  Dan gaan we samen bepalen wat jouw wensen zijn en wij zullen jou een interessant voorstel doen toekomen.

Staat jouw vraag en antwoord hier niet tussen? Verstuur dan het onderstaand formulier met jouw vraag

1 + 8 =